Доброто и Злото

Информация за книгата

"През 90-те години на миналия век попаднах на Учението на Възнесените Владици. Това учение беше дадено чрез американската организация Самит Лайтхаус и нейните Посланици, съпрузите Марк и Елизабет Профет. Бях окрилена. Мислех си, че ако се дадат на света знанията, които намерих в това Учение, ако се даде разбирането за Доброто и Злото, светът ще се промени. Той не може да не се промени. Просто хората нищо не знаят. Трябва да им се разкаже.
Беше 2002 г. Трябва да кажа, че от 2000 г. се занимавам с медитативна практика. В хода на медитациите започнах да получавам разбиране и знания, различни от написаното в Учението на Възнесените Владици. Това беше друг поглед върху падналите ангели и Луцифер.
Някога бях чела "Тайната Доктрина" на Елена Блаватска. И усетих потребност отново да се обърна към тази книга. Няколко пъти се заемах с четене. Разбирах, че "Тайната Доктрина" се съгласува със знанията, получени от мен на финия план, но смисълът на написаното ми убягваше. И едва тази година, когато бях в Алтай, изведнъж почувствах необходимост да изложа със свои думи онова, което ми се даде да разбера. По някаква причина е важно да направя това сега."

Татяна Микушина

Отзиви за Доброто и Злото - Татяна Микушина:

АвторКоментарДата

Антонина Костова
Това е книга, която особено надълбоко надниква в мистичните и космически тайни, давани на човечеството в една или друга форма, под една или друга шапка. За мен лично, истините, които научих от книгата се превърнаха в невъзвратима крачка напред в разширяването на възприятията ми. Благодаря на Татяна Николаевна Микушина за този труд, благодаря на Елена Петровна Блаватска за нейната работа, благодаря на Вселената за това, че ме води крачка по крачка към самоусъвършенстване! 07.05.2016 18:26

TEODOR DOMOZETSKI
blagodarim za knigata 01.03.2016 22:58

Дарители: 2031
Дарени книги: 744