Електронно Дар Слово - Техническа литература

Оттук може да си свалите даром електронно ДарСлово.Ще се постараем да изградим и поддържаме богата библиотека с полезни Е-книги, така че ако сте техен любител, ще може да ги сваляте свободно. Ако желаете да споделите Е-книги, то може да ни изпратите файла на admin@darslovo.com или да го публикувате във FaceBook групата "ДарСлово".

 

Ако имате електронен четец, който чете само определени формати на книгите, тогава може безплатно да ги конвертирате от този сайт или с тази програма.

Тук можете да се свържете и със сайтаhttp://petardanov.com/index.php/files/Където можете да намерите хиляди беседи в електронен вариант, както и аудио беседи.       Благодарим ви! :)                  
                     

За да се включите в ДарСлово, натиснете тук

Преглед: Списък / Таблица
Подредба:
Търсене:

Широкото разпространение на водата в живата и неживата природа, вечното и движение и неповторимите й свойства са била обект на широки и задълбочени изследвания векове наред. Водата е жизнено необходима за хора, животни и растения...
Терминът "Orgonite" се отнася за нов клас материали, които са съставени от смес от метални частици в органична среда. Терминът "Orgonite" е даден от Каrl Welz, човекът, който всъщност го изобретява...

Дарители: 2082
Дарени книги: 745