Електронно Дар Слово - Икономика и право

Оттук може да си свалите даром електронно ДарСлово.Ще се постараем да изградим и поддържаме богата библиотека с полезни Е-книги, така че ако сте техен любител, ще може да ги сваляте свободно. Ако желаете да споделите Е-книги, то може да ни изпратите файла на admin@darslovo.com или да го публикувате във FaceBook групата "ДарСлово".

 

Ако имате електронен четец, който чете само определени формати на книгите, тогава може безплатно да ги конвертирате от този сайт или с тази програма.

Тук можете да се свържете и със сайтаhttp://petardanov.com/index.php/files/Където можете да намерите хиляди беседи в електронен вариант, както и аудио беседи.       Благодарим ви! :)                  
                     

За да се включите в ДарСлово, натиснете тук

Преглед: Списък / Таблица
Подредба:
Търсене:

Шестото издание на учебника по авторско право отразява всички изменения и допълнения в Закона за авторското право и сродните му права и в другите нормативни актове, уреждащи материята, от началото на 2007 г. досега...
Конституцията е основният закон,по който се управлява в Република България.
Наказателният Кодекс се прилага при всички наказателни права.Задачата на Наказателният Кодекс е да защитава от престъпни посегателства.

Дарители: 2088
Дарени книги: 745